Over ons

Wij nodigen u van harte uit te komen genieten van een prachtige omgeving die U steeds weer doet verrassen en waar nog stilte en rust heerst.

In ons eeuwenoude herenhuis waar met veel liefde is gerestaureerd en nog talrijke authenthieke elementen aanwezig zijn kunt uw dag eindigen en nagenieten op een van onze sfeervolle comfortabele kamers.

Vanuit onze kamers die van alle gemakken zijn voorzien kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Maas en achterliggende weilanden. Gelegen in de kop van Noord-Limburg in het natuurpark de Maasduinen, is dit een ideale overnachtingplaats als u van rust, ruimte en de natuur houdt.

La Belle Meuse zorgt voor gezelligheid in de buurt

De toerist die zo graag door die historische kern van Well fietst wist Ensuite al gauw te vinden. Het ligt dan ook pal aan het landelijk fietsroutepunt (LF3). Velen genoten van de heerlijke zelfgemaakte belegde broodjes. Ook Ron’s zelfgebakken Appelvlaai à la moeders recept is bij velen reeds een begrip. Buurt en toerist ontmoeten elkaar regelmatig op het gezellige terras.

Beste Bed & Breakfast van Nederland in 2008

In 2008 is La Belle Meuse uitgeroepen tot het beste Bed and Breakfast van Nederland. Het B&B van Ron en Fanny Coppers aan de Grotestraat 34/36 in Well heeft een grote aantrekkingskracht op de liefhebbers van een heerlijke overnachting in gezellige sfeer vol hartelijkheid.